solex verhuur voor groepen op texel

Solex huren voor groepen

Ideale uitje voor groepen en gezelschappen op Texel

Op zoek naar een groepsuitje met solex rijden?

Als je op zoek bent naar een uitje met een grotere groep, dan heeft Solex Texel verschillende aantrekkelijke groepsarrangementen beschikbaar. Hierbij kun je op pad gaan met een ervaren gids of zelfstandig aan de hand van een routebeschrijving. Als je met een Texelaar gaat rijden, krijg je niet alleen uitleg, maar deze persoon kent ook de mooiste plekjes om naartoe te rijden. Hierdoor verlies je geen tijd aan het vinden van de juiste route en kun je nog meer genieten van de solextour. Natuurlijk is de gids ook technisch geschoold om eventuele problemen onderweg op te lossen. Erg handig dus

Kijk ook eens op onze website voor groepsuitjes www.dagje-texel.nl

Zo eenvoudig werkt het huren van een Solex!

Huur in slechts 3 stappen jouw Solex, E-scooter of E-fatbike

keuze maken solex

Maak een keuze uit een Solex, E-scooter of E-fatbike

Vergelijk alle prijzen en vervoersmiddelen op ons online platform. Hier vind je alles overzichtelijk en transparant, zodat je tijd bespaart.
datumprikker solex

Boek direct online op www.solex-texel.nl

Je kunt het jezelf gemakkelijk maken en direct online boeken. In slechts 3 eenvoudige stappen is je reservering geregeld. Je kunt dit gewoon thuis doen vanuit je luie stoel of onderweg.
Solex rijden over texel

Wij hebben alles voor je klaar staan op Texel!

Bij onze verhuurlocatie staat jouw Solex, E-scooter of Fatbike al klaar. Het enige wat je nog hoeft te doen is opstappen en genieten van een gezellig dagje uit op Texel.