Routebeschrijving naar Solex Texel

Ontdek onze locatie en geniet van nostalgische solexen, elektrische scooters en e-fatbikes op Texel

Wil je een onvergetelijk avontuur beleven op het prachtige eiland Texel? Bezoek dan onze locatie De Vang 33-E in Oudeschild, direct gelegen achter de schilderachtige Waddenhaven van Texel. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan nostalgische solexen, elektrische scooters en e-fatbikes waarmee je het eiland in stijl kunt verkennen. Lees verder om te ontdekken hoe je onze locatie gemakkelijk kunt bereiken en je avontuur kunt beginnen.


Met het openbaar vervoer (Texelhopper) naar onze locatie

Als je met het openbaar vervoer naar Texel reist, raden we je aan om gebruik te maken van de Texelhopper. Deze handige belbus heeft een bushalte genaamd 'Vliegwiel' op slechts 100 meter afstand van onze locatie. Voor het jaar 2023 bedragen de kosten hiervoor € 3,00 per persoon. Om ervoor te zorgen dat je tijdig bij ons aankomt, dien je minimaal 30 minuten van tevoren te reserveren via telefoonnummer 0222-784020.


Met de fiets of andere tweewielers naar onze locatie

Kom je met de fiets of een andere tweewieler naar onze locatie, dan bieden we voldoende parkeermogelijkheden aan. Je kunt je fiets gemakkelijk parkeren in of naast ons gebouw. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag ter plaatse met het vinden van een geschikte parkeerplek.


Met de auto naar onze locatie

Onze locatie bevindt zich aan de voorzijde van het bedrijventerrein De Vang in Oudeschild. Houd er rekening mee dat parkeren op het bedrijventerrein op eigen risico is en dat de beschikbaarheid beperkt is. Om ervoor te zorgen dat je geen parkeerproblemen hebt, raden we je aan om gebruik te maken van het nabijgelegen parkeerterrein op slechts 75 meter afstand. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor onze bezoekers. Volg de onderstaande aanwijzingen om het parkeerterrein te bereiken:

  1. Rijd naar Oudeschild op Texel.
  2. Bij aankomst in Oudeschild volg je de borden naar het bedrijventerrein De Vang.
  3. Eenmaal op het bedrijventerrein, kun je het nabijgelegen parkeerterrein vinden op slechts 75 meter afstand van onze locatie.

Geniet van een onvergetelijk avontuur op Texel met onze nostalgische solexen, elektrische scooters en e-fatbikes

Nu je weet hoe je onze locatie kunt bereiken, staat niets je meer in de weg om een onvergetelijk avontuur te beleven op Texel. Huur een van onze nostalgische solexen, elektrische scooters of e-fatbikes en verken het prachtige eiland op je eigen tempo. Of je nu wilt genieten van de mooie natuur, de gezellige dorpen wilt verkennen of de lokale bezienswaardigheden wilt ontdekken, onze voertuigen bieden je de perfecte manier om dit te doen.

Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze locatie in Oudeschild. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van de beste tweewielers om jouw avontuur op Texel compleet te maken. Ontdek Texel op een unieke en milieuvriendelijke manier met onze nostalgische solexen, elektrische scooters en e-fatbikes.

Gratis en betaald parkeren bij onze locatie in Oudeschild, Texel

Wanneer je onze locatie in Oudeschild, Texel bezoekt, heb je verschillende parkeermogelijkheden tot je beschikking. Afhankelijk van je voorkeur en situatie, kun je kiezen voor gratis of betaald parkeren. Hieronder vind je meer informatie over de parkeermogelijkheden in de nabijheid van onze locatie.

Gratis parkeren aan de IJsdijk

Op korte afstand van onze locatie bevindt zich de IJsdijk, waar je gratis kunt parkeren. Volg de aanwijzingen op het kaartje aan de linkerkant om de parkeerplaats te vinden. Deze optie biedt een handige en kosteloze manier om je auto veilig te parkeren terwijl je onze nostalgische solexen, elektrische scooters of e-fatbikes huurt.

Betaald parkeren in het dorp Oudeschild en op de haven

Als alternatief kun je ervoor kiezen om je auto betaald te parkeren in het pittoreske dorp Oudeschild of op de haven. Houd er rekening mee dat hier parkeerkosten van toepassing zijn. Je kunt gebruikmaken van de beschikbare parkeerfaciliteiten, maar in sommige gevallen is een Texel Vignet vereist. Dit biedt een georganiseerde en handige manier om je auto veilig te parkeren tijdens je bezoek aan onze locatie.

Eigen busvervoer van Texeltours voor (grote) groepen

Als je met een (grote) groep reist, is het de moeite waard om ons eigen busvervoer van Texeltours te overwegen. Hiermee kun je comfortabel en efficiënt naar onze locatie reizen, zonder je zorgen te maken over het vinden van parkeerplaatsen of individuele vervoersregelingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden van ons busvervoer.

Parkeren solex texel

Groepsvervoer

Bij Solex Texel begrijpen we dat groepsuitjes en evenementen speciale aandacht vereisen als het gaat om vervoer. Daarom zijn we trots om busvervoer aan te bieden als onderdeel van Texeltours, het gerenommeerde busbedrijf van Texel. Of je nu een bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst, een schoolreisje of een ander evenement organiseert, wij zorgen ervoor dat je groep comfortabel en veilig van en naar onze startlocatie wordt vervoerd.

Voordelen van ons groepsvervoer op Texel:

  • Gemak: Geen gedoe met individuele vervoersregelingen. Ons busvervoer zorgt voor een gecoördineerde en probleemloze reiservaring voor de hele groep.

  • Comfort: Onze bussen bieden voldoende ruimte en comfort, zodat je groep ontspannen kan reizen, ongeacht de groepsgrootte.

  • Veiligheid: Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige rit en zijn goed bekend met de wegen op Texel.

  • Flexibiliteit: We passen ons aan aan de behoeften van jouw groep en kunnen aangepaste routes en schema's aanbieden om aan je specifieke wensen te voldoen.

  • Aantrekkelijke tarieven: Informeer naar onze speciale tarieven voor groepsvervoer op Texel. We bieden concurrerende prijzen en maken graag een offerte op maat voor je groep.

groepsvervoer texel

Zo eenvoudig werkt het huren van een Solex!

Huur in slechts 3 stappen jouw Solex, E-scooter of E-fatbike

keuze maken solex

Maak een keuze uit een Solex, E-scooter of E-fatbike

Vergelijk alle prijzen en vervoermiddelen. Bespaar tijd want alles is te vinden op dit online platform. Overzichtelijk en transparant.
datumprikker solex

Boek direct online op www.solex-texel.nl

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is jouw reservering geregeld. Gewoon thuis vanuit je luie stoel of onderweg.
Solex rijden over texel

Wij hebben alles voor je klaar staan op Texel!

Jouw Solex, E-scooter of Fatbike staat voor je klaar bij onze huurlocatie. Nu alleen nog opstappen en genieten van een gezellig dagje weg op Texel