cafe cruiser huren texel

Cafe Cruiser Huren op Texel

Stoere Manier om het Eiland te Verkennen!

Ontdek Texel in stijl met de Café Cruiser e-scooter: Ontdek ons prachtige eiland op een milieuvriendelijke manier!

Met zijn unieke ontwerp en elektrische aandrijving biedt de Cafe Cruiser een avontuurlijke en ontspannen manier om Texel te verkennen. Geniet van de vrijheid terwijl je geruisloos en zonder uitstoot door de natuurlijke schoonheid van Texel rijdt.

Huur nu jouw Café Cruiser voor een leuke, stoere dag vol ontdekkingen!

e-scooter cafe cruiser

Wat kost een Cafe Cruiser huren op Texel?

Je kunt de Cafe Cruiser huren voor een dagdeel (3,5 uur) Bij het online boeken voor een dagdeel, kun je een starttijd selecteren.

Bij de huur krijg je een volle accu, waarmee je, afhankelijk van factoren zoals de buitentemperatuur, de windkracht en je eigen gebruik, gemiddeld tussen de 60 en 70 km kunt afleggen. Dit komt overeen met de prestaties van een E-bike, die onder volle belasting ook niet altijd zijn opgegeven actieradius zal halen.

Dagdeel een Café Cruiser huren

3,5 uur huren

Maandag t/m vrijdag

€ 40,-
€ 35,00
Per e-scooter per dagdeel 3,5 uur
  • Volle accu met Texel Energie
  • Routekaart
  • Service met een glimlach
  • Pechservice
  • Inclusief WA verzekering

3,5 uur huren

Weekend za / zo

€ 50,-
€ 40,-
Per e-scooter per dagdeel 3,5 uur
  • Volle accu met Texel Energie
  • Routekaart
  • Service met een glimlach
  • Pechservice
  • Inclusief WA verzekering
cafe cruiser huren op texel

Huur een Café Cruiser op Texel

Ze ogen als een motor, echt stoer... deze e-chopper voor één persoon, ook wel bekend als de Café Cruiser. Er zijn verschillende soorten e-choppers, maar deze vinden wij de stoerste! Een e-chopper met de uitstraling van een motor, volledig elektrisch en toegestaan op alle fietspaden van ons prachtige eiland Texel.

Stoere Rijervaring

Met deze stoere cruiser zullen sommige mensen op het fietspad wellicht denken dat je de verkeerde afslag hebt genomen... haha. De rijervaring is werkelijk fenomenaal! Dankzij de smallere banden rijdt hij ontzettend soepel. Het uiterlijk van deze eenpersoons café cruiser is stoer. De wielen zijn groot en de remschijven robuust. Op het eerste gezicht zou je ook niet verwachten dat hij volledig elektrisch is. Dankzij de smalle banden rijdt hij ontzettend comfortabel.... maar dat is hij wel! Met deze e-cruiser kun je op vele prachtige plekken komen. Voor het berijden van de cafécruiser heb je minimaal een bromfietsrijbewijs nodig!

Boek nu!
Direct online je Cafe Cruiser reserveren

Veelgestelde vragen over een Cafe Cruiser huren

Wat is de maximale snelheid van een Cafe Cruiser?

Onze Cafe Cruisers zijn voertuigen die maximaal 25 kilometer per uur mogen rijden (een zogenaamd blauw kenteken)

Heb je een rijbewijs nodig?

Ja, voor alle voertuigen met een kentekenplaat moet je een rijbewijs hebben, dus ook voor onze cruisers en elektrische scooters, anders ben je niet verzekerd. Heb je geen (bromfiets)rijbewijs, dan kun je mee op onze stoere fatbikes. Deze stoere elektrische fiets kan goed met alle voertuigen gecombineerd worden.

Zorg dat je je rijbewijs bij je hebt, deze moet je kunnen laten zien voor vertrek.

Is het mogelijk om meerdere dagen achter elkaar te huren?

Ja en nee, in de avonduren (na 17.30 tot de volgende ochtend 10.00u hebben wij al onze Cafe Cruiser thuis op onze locatie. Daarmee garanderen wij ook dat de accu altijd vol zit voor je hem komt huren.

Neem vrijbijvend contact op:

Overweegt u een van onze voertuigen te huren, maar bent u nog niet helemaal zeker van uw keuze of heeft u hulp nodig bij het plannen van een onvergetelijke dag op Texel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan klaar om u vrijblijvend te adviseren en te assisteren bij het organiseren van een complete ervaring op het eiland Texel.Laat ons u helpen om uw verblijf onvergetelijk te maken.