solex huren wat kost dat

Wat kost een solex huren op Texel?

Ontdek het ultieme avontuur op Texel met onze solexverhuur! Of je nu kiest voor een dagdeel van 4 uur of de volledige dag, de solex brengt je moeiteloos 50 tot 60 kilometer ver over het prachtige Texelse landschap. Laat je verrassen door de vrijheid die de solex je biedt terwijl je langs pittoreske plekjes en adembenemende uitzichten zoeft.

Onze gasten ervaren niet alleen het plezier van het huren van een solex op Texel, maar genieten ook van de mogelijkheid om onderweg onvergetelijke stops te maken. Denk aan sfeervolle restaurantjes, gezellige cafeetjes en boeiende activiteiten langs de route.


Maak van je solexavontuur een ontdekkingsreis vol plezier en spontane ontmoetingen!

Verleg je grenzen, verken Texel en creëer onvergetelijke herinneringen met onze solexverhuur. Boek nu en laat het avontuur beginnen!

Dagelijks mogelijk

Dagdeel solex ma-vr

37,50
 35,00
Per solex
Maandag t/m vrijdag 4u solexrijden
Dagelijks mogelijk

Hele dag op de Solex!

47,50
 47,50
Per solex
De hele dag solex rijden
Vandaag gingen wij op de solex van Solex Texel een heerlijk dagje Texel doen. Vanaf de veerhaven liepen wij het eiland op en de mensen van de verhuur stonden ons al op te wachten.

Na een korte instructie zijn we op stap gegaan en hebben we een echt een fantastische dag op Texel gehad. Onderweg hadden we wel een lekke band, maar die werd binnen(!) 20 minuten opgelost door gewoon een hele nieuwe solex te brengen...


Top dag was het, we komen volgend jaar weer!

Geert Bakker juli 2023