de mensen achter solex texel

De mensen achter Solex Texel

Echte Texelaars met passie voor uitjes en activiteiten

Sinds de jaren '80 op Texel

Solex Texel is een bedrijf dat al sinds de jaren '80 actief is op Texel en gespecialiseerd is in het bieden van vervoer naar de leukste uitjes en activiteiten op het eiland. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 110 solexen, elektrische scooters, touringcars, bussen, cabrioletbussen en zelfs een originele Amerikaanse schoolbus. In deze blog lees je meer over Solex Texel en hoe je het eiland op een unieke manier kunt ontdekken.


Ontdek het prachtige Texel met Solex Texel Solex Texel is de perfecte manier om het eiland op een unieke manier te ontdekken. Met meer dan 110 solexen, is er altijd wel eentje beschikbaar voor jou en je vrienden of familie. De solexen zijn perfect voor een ontspannen tocht over het eiland en bieden een authentieke ervaring die je niet snel zult vergeten.


Naast solexen biedt Solex Texel ook elektrische scooters, touringcars, bussen, cabrioletbussen en een originele Amerikaanse schoolbus. Hierdoor is er voor elk gezelschap een geschikt vervoersmiddel beschikbaar. Of je nu met z'n tweeën bent of met een grote groep, Solex Texel zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel op pad gaat.


Uitjes en activiteiten op Texel Solex Texel is niet alleen gespecialiseerd in het bieden van vervoer, maar ook in het organiseren van uitjes en activiteiten op Texel. Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit zoals blokarten of powerkiten, of liever iets rustigers wilt doen zoals een bezoek aan een kaasboerderij of een wijnproeverij, Solex Texel heeft voor ieder wat wils.


Garantie voor succes Solex Texel begrijpt als geen ander dat alles moet kloppen tijdens een uitje. Daarom zorgen ze niet alleen voor het vervoer en de activiteiten, maar ook voor de catering en eventuele overnachtingen. Hierdoor hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je optimaal genieten van je uitje op Texel.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geert- Top dag

De Solex en de elektrische fietsen voor de kinderen stonden netjes klaar. Daarna heerlijk het eiland over gereden.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Eline - flexibel

Goed! De kwaliteit van de solexen was goed en ze waren zo flexibel om de dag aan te passen gezien de weersomstandigheden.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Anita - Uitwaaien, solex huren

Voor ons is naar Texel gaan als ff naar ons 2de huis gaan lekker uitwaaien solex huren heerlijk 's avonds uiteten heerlijk hoteltje wat wil 'n mens nog meer ...dus zolang we kunnen ...is Texel nog niet van ons af ....

Ms. Nameless
Add Your Stars