arrangementen met solex texel

Plan Jouw Perfecte Texeltrip

De Leukste Arrangementen voor Avontuur en Ontspanning!

Ontdek de leukste groepsuitjes op Texel met Solex Texel! 

Of je nu een familiedag, vriendenuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest organiseert, Solex Texel staat garant voor hilariteit en plezier. Op het prachtige Texel wordt jouw uitje een groot succes!

Huur een Solex, E-chopper of Fatbike voor een geweldig groepsuitje!

Van harte welkom!

Texel heet je van harte welkom! Op dit gastvrije eiland kom je overal gezellige restaurantjes en terrasjes tegen waar je van harte welkom bent voor een hapje of een drankje. Het is dus geen enkel probleem om op de "bonnefooi" gewoon lekker rond te touren en je te laten verrassen door wat je onderweg tegenkomt.

Complete arrangementen

Voor complete arrangementen werken we samen met de beste Texelse partner, Texel Tours die je persoonlijk van dienst zal zijn! Solex puzzeltochten, rally's, GPS-tochten en volledig verzorgde dagjes Texel met een Texelse gids en begeleiding worden allemaal mogelijk gemaakt en exclusief uitgevoerd met de solexen, e-choppers en fatbikes van Solex Texel

Een solex huren op Texel is een geliefd en veelgevraagd groepsuitje. En dat is niet zo vreemd, als je het ons vraagt: een dagje op de solex staat garant voor plezier en hilariteit. Bij Solex Texel hebben we een uitgebreid assortiment, met ongeveer 60 solexen, 40 E-choppers, 35 E-fatbikes, en nog eens 5 E-scooters.

De ervaring leert dat 3,5 uur op de solex een prachtige belevenis is. Onderweg zwaaien en lachen mensen naar je, en op een originele manier kun je veel van het eiland zien. 

 Ook de E-Fatbikes zijn een echte aanrader voor jeugd vanaf 1.50m, die niet meer achterop willen bij hun ouders en zo stoer kunnen cruisen over Texel!.