Wat te doen op Texel met de Solex
15 maart 2023 

Wat te doen op Texel met de Solex

Wat te doen op Texel met de Solex, highlights en bezienswaardigheden

Er is veel te doen op Texel met de Solex, van het bezoeken van typisch Texelse bezienswaardigheden tot het ontdekken van leuke dorpen en natuurgebieden. Bovendien worden er verschillende evenementen en uitjes georganiseerd die je onderweg kunt bezoeken en waar je een leuke stop kunt maken.

Enkele hoogtepunten en activiteiten die je kunt doen tijdens je Solex-avontuur:

Ecomare Een bezoek aan Ecomare is een must tijdens een dagje Texel. Dit natuurmuseum en zeehondenopvang heeft genoeg te bieden voor een onvergetelijke dag. Bewonder de walvisskeletten in de Walviszaal en leer alles over de bijzondere dieren die in de Waddenzee leven.

Maritiem & Juttersmuseum Flora Ontdek de rijke maritieme geschiedenis van Texel en luister naar de verhalen van de jutters in het Maritiem & Juttersmuseum Flora. Bekijk de vele aangespoelde voorwerpen en laat je verrassen door de unieke collectie.

Schapenboerderij Texel Op Texel zijn schapen alomtegenwoordig, en bij Schapenboerderij Texel kun je schattige lammetjes vasthouden en alles leren over het boerenleven op het eiland. Van schapen scheren tot het zien van oude melkmachines, een bezoekje aan de schapenboerderij is zeker de moeite waard.Meer Texeltips of bezienswaardigheden weten? Wij helpen je graag!Over de schrijver
Geboren en getogen Texelaar
Reactie plaatsen