de mensen achter solex texel

De mensen achter Solex Texel

Echte Texelaars met passie voor uitjes en activiteiten

Sinds de jaren '80 op Texel

Verken het prachtige Texel met Solex Texel.

Al sinds de jaren '80 is dit bedrijf dé expert op het eiland als het gaat om vervoer naar de leukste uitjes en activiteiten. Met een vloot van meer dan 110 solexen, elektrische scooters, touringcars, bussen, cabrioletbussen en zelfs een originele Amerikaanse schoolbus, biedt Solex Texel een scala aan mogelijkheden om het eiland op een unieke manier te ontdekken.

Stap op een van de solexen en geniet van een ontspannen tocht over het eiland. Met altijd wel een beschikbare solex voor jou, je vrienden of familie, biedt dit vervoersmiddel een authentieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Maar dat is niet alles - Solex Texel heeft voor elk gezelschap het perfecte vervoersmiddel, of je nu met z'n tweeën bent of met een grote groep. Naast de solexen zijn er elektrische scooters, touringcars, bussen, cabrioletbussen en zelfs een Amerikaanse schoolbus om uit te kiezen. Solex Texel zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel op pad gaat, ongeacht de grootte van je gezelschap.

En wat betreft de activiteiten op Texel, daar blinkt Solex Texel ook in uit. Of je nu op zoek bent naar een sportieve uitdaging zoals blokarten of powerkiten, of liever iets rustigers wilt doen zoals een bezoek aan een kaasboerderij of een wijnproeverij, Solex Texel heeft voor ieder wat wils.

Solex Texel begrijpt dat de details het verschil maken tijdens een uitje. Daarom regelen ze niet alleen het vervoer en de activiteiten, maar ook de catering en eventuele overnachtingen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je optimaal genieten van je onvergetelijke uitje op Texel.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geert- Top dag

De Solex en de elektrische fietsen voor de kinderen stonden netjes klaar. Daarna heerlijk het eiland over gereden.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Eline - flexibel

Goed! De kwaliteit van de solexen was goed en ze waren zo flexibel om de dag aan te passen gezien de weersomstandigheden.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Anita - Uitwaaien, solex huren

Voor ons is naar Texel gaan als ff naar ons 2de huis gaan lekker uitwaaien solex huren heerlijk 's avonds uiteten heerlijk hoteltje wat wil 'n mens nog meer ...dus zolang we kunnen ...is Texel nog niet van ons af ....

Ms. Nameless
Add Your Stars