Ludieke solexrally op TexelSpanning, sensatie maar bovenal ludieke opdrachten

dame op de solex op de hogeberg

Ontdek Sensatie en Plezier

Ben je op zoek naar een avontuur vol spanning en sensatie met een nostalgische Solex? De authentieke solexen zijn ontstaan in de jaren '40 en werden populair in de daaropvolgende decennia. Vandaag de dag zijn er talloze modellen beschikbaar, maar elke solex staat garant voor veel plezier!

Bij Solex Texel bezitten we onze eigen vloot solexen en kunnen we ze op elke gewenste locatie op het eiland brengen. Of je nu een persoonlijk uitje organiseert of een bedrijfsevenement, we kunnen de rally zelfs volledig op maat maken voor jouw groep. Denk bijvoorbeeld aan een speciale route met behulp van een roadmap, luchtfoto's met satellietkaart, landkaart of zelfs GPS.

Wat kun je verwachten van een Solex Rally op Texel?

  • Spanning en sensatie: Rijd op een nostalgische Solex en ervaar de opwinding terwijl je het prachtige eiland Texel verkent. De combinatie van geschiedenis en plezier maakt het een unieke ervaring.

  • Flexibiliteit: We brengen de solexen naar jou toe, dus je kunt starten vanaf elke gewenste locatie op Texel. Ontdek de diversiteit van het eiland terwijl je op je eigen tempo rijdt.

  • Maatwerk: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je rally. We kunnen de route en begeleidende materialen aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften. Laat ons weten wat je wilt en wij regelen het!

Reserveer vandaag nog je Nostalgische Solex Rally op Texel!

Wil je de sensatie en het plezier van een nostalgische Solex Rally op Texel ervaren? Neem contact met ons op om je reservering te maken. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijk avontuur op het prachtige eiland Texel. Breng wat extra pit en opwinding in je uitje met een rally op de nostalgische solexen.

Reserveren


solex rally start vlag

Klaar voor de start?

De nostalgische Solexen staan al keurig uitgelijnd voor jullie klaar. Deze 'oude' pareltjes hebben slechts één versnelling. Met een eenvoudige duw start je ze en daarna zul je volop plezier beleven aan het rijden op de solexen.

De Solex Rally voert je over het prachtige eiland Texel. Onderweg kom je langs schilderachtige weggetjes en paden die je leiden naar verschillende punten waar je vragen moet beantwoorden of leuke ludieke opdrachten moet uitvoeren.

Aan het einde van de rally komen we allemaal weer terug bij het startpunt, waar we de avonturen delen en herinneringen ophalen.

Wil je plezier en avontuur beleven tijdens een Solex Rally op Texel? Neem contact met ons op om je reservering te maken. Bereid je voor op een unieke ervaring waarbij je het eiland verkent, vragen beantwoordt en leuke opdrachten uitvoert. Maak herinneringen en geniet van de gezelligheid tijdens deze bijzondere rally.

solex rally finish vlag

Handig om te weten!

  • Opstaplocatie en flexibiliteit: De standaard opstaplocatie voor de rally is Oudeschild. Echter, we staan open voor overleg en kunnen andere locaties bespreken op basis van jouw behoeften en wensen.

  • Pechhulp inclusief: Maak je geen zorgen in geval van pech onderweg. Onze rally is inclusief pechhulp, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de rit. Onze experts staan paraat om je te helpen in geval van onverhoopte technische problemen.

  • Brandstof en WA-verzekering inbegrepen: Tijdens de rally zorgen wij ervoor dat de solexen volgetankt zijn, zodat je ongestoord kunt rijden. Bovendien is de rally inclusief een WA-verzekering met dekking en een eigen risico.

  • Instructie door ervaren solex experts: Voorafgaand aan de rally ontvang je een gedegen instructie door onze ervaren solex experts. Zij zullen je uitleggen hoe de solex werkt en belangrijke tips geven om optimaal van je rit te genieten.

Neem contact met ons op voor jouw Solex Rally over Texel: