Scooter verhuur texel

Scooter huren Texel

Verhuur van elektrische scooters op Texel

Ontdek Texel op een nieuwe manier - Cruise in stijl met onze e-scooters!

Waarom genoegen nemen met een nostalgische solex als je het eiland Texel kunt verkennen met onze trendy snorscooters? Bij Texel Cruiser bieden wij je de kans om in stijl te cruisen op onze volledig elektrische e-scooters, perfect voor 1 volwassene en 1 kind tot 12 jaar oud, met een indrukwekkend bereik van 40-60 kilometer. Verplicht een helm dragen op onze scooters? Zeker, maar dat is slechts een kleine prijs voor de unieke ervaring die je te wachten staat.

Stil, energiezuinig en milieubewust - Zo ziet scooterrijden op Texel er nu uit!

Onze e-scooters zijn niet alleen stil en energiezuinig, maar ook een milieubewust alternatief voor de traditionele solexen. Met een volledig elektrische motor die een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur bereikt, biedt de e-scooter een vriendelijke en toegankelijke rijervaring, zelfs voor de minder ervaren rijders. En ja, er kan een kind tot 12 jaar oud comfortabel mee achterop!


Ontdek de tarieven voor het huren van een scooter op Texel!

Wil je de wind door je haren voelen terwijl je Texel verkent? Onze tarieven voor scooterverhuur zijn inclusief een accu opgeladen met Texel Energie:

  • Maandag tot en met vrijdag, 4 uur lang genieten: € 37,50 per scooter
  • Zaterdag en zondag, een dagdeel van 4 uur voor € 40,00 per scooter
  • Een hele dag cruisen? Informeer bij ons voor de mogelijkheden!

Geniet van het eilandleven op de meest stijlvolle en milieubewuste manier mogelijk. Boek nu je e-scooter en ontdek Texel zoals nooit tevoren!